Onze Leraar

Nils van Grevenbroek

Leraar Nils van Grevenbroek groeide op in een familie waar muziek altijd al een grote rol speelde.

Zijn oudere broers speelde allemaal een instrument en zodoende werd ook hij op twaalfjarige leeftijd aangestoken door het gitaarvirus. Al snel besefte Nils dat hij later graag zijn “brood” zou willen verdienen met het maken van muziek. Zoals het vroeger wel vaker voorkwam, kreeg het leren van een “echt vak” prioriteit boven het vak als muzikant.

Gratis Proefles?

Een keertje proberen doe je met de Gratis Proefles.

  Vroeger

  Zodoende werd er besloten eerst naar de LTS en daarna naar de MTS te gaan. Na het behalen van beide diploma’s werkte Nils vervolgens eerst 4 jaar op een architectenbureau. Ondertussen bleef hij zich verder ontwikkelen op de gitaar. Zo volgde hij vanaf zijn 13de tot zijn 18de jaar gitaarles op de Capelse Muziekschool bij docent Hugo Buiten. Ook speelde Nils in die tijd in de band “The AbsentSound”, van zijn broer Remco, als bassist.

  Conservatorium

  Omdat het muzikanten-vak maar bleef trekken besloot Nils uiteindelijk een studie te gaan volgen aan het Conservatorium in Rotterdam. Hij kreeg daar les van grote namen binnen de muziekwereld zoals: Menno Gootjes (Focus, Henderickx Project, Nine volt), Age Kat (The Frog), Leendert Haaksma (Anouk, Trijntje Oosterhuis en Soulvation), Martijn van Agt (Anouk en Ilse de Lange) en Rogier Wagenaar (Alain Clark).

  Jamstudio

  Naast het spelen in “The Absent Sound” ontstond in die tijd ook de interesse voor het opnemen van muziek. De broers besloten om de “Jamstudio” op te richten. Een club speciaal voor Jamsessies en het opnemen van beginnende muzikanten en bandjes. Op diverse locaties (de Wijnstraat in Rotterdam, de Brauwweg in Schiedam en op Vijfsluizen in Vlaardingen) werden de jaren daarna vele geluidsopnamen gemaakt van beginnende bandjes.

  Reputatie

  De droom om ooit zijn ‘brood’ te kunnen verdienen in de muziekwereld was Nils nooit vergeten en werd eigenlijk alleen maar sterker en sterker. Om zich helemaal te kunnen richten op de muziek, besloot Nils daarom de architecten-wereld vaarwel te zeggen, en ging op zoek naar werk als gitaarleraar.
  Hij kon aan de slag bij verschillende muziekscholen, waaronder Popschool Ommoord en Muziekschool Vlaardingen Dit doet hij inmiddels al 10 jaar en heeft in deze tijd een zeer goede reputatie opgebouwd.

  Gitaarles Nesselande

  De drang om onafhankelijk te zijn in de muziek doet Nils in 2013 dan ook besluiten om voor zichzelf te beginnen. In de wijk Rotterdam Nesselande lijkt er op dat moment nog plaats te zijn voor een goede gitaarschool en dus wordt Gitaarles in Nesselande opgericht. Nu, bijna 2 jaar later, blijkt dat een goede keuze te zijn geweest, en heeft Nils alweer tientallen tevreden leerlingen de beginselen van het gitaarspelen bijgebracht! Heeft u inmiddels interesse gekregen? Schrijf u dan meteen in voor één van onze cursussen gitaarles.

  Start Je Gitaarles Vandaag!

  Laat ons weten wanneer wij uw eerste les kunnen inplannen?

  • 06-24614567