Jeugdfonds

Sport & Cultuur

Uw kind wil graag op gitaarles, maar is voor u momenteel te duur?

Gitaarles Nesselande is van mening dat elk kind de kans zou moeten hebben om een instrument te leren bespelen. Helaas blijkt dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Zeker in deze tijden van financiële onzekerheid is het voor veel ouders niet meer op te brengen om hun kind lid te laten zijn van een club of vereniging. Dat is natuurlijk niet alleen treurig, maar ook zeker niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van een kind.

Gratis Proefles!

Een keertje proberen doe je met de Gratis Proefles.

  Speciaal Fonds

  Speciaal voor deze groep mensen die het financieel toch al moeilijk kunnen bolwerken is het Jeugdfonds Sport & Cultuur in het leven geroepen. Dit fonds heeft als doelstelling om kinderen die in zo’n achterstandspositie verkeren een kans te bieden om toch te kunnen deelnemen aan een club of verenigingsleven.

  Voor Wie?

  Dus als u momenteel in een soortgelijke positie verkeerd, en U uw kind toch graag gitaarlessen zou willen laten volgen, kunnen wij misschien wel iets voor u betekenen op dit gebied. Vult u even het formulier op de Contact-pagina in en dan kijken wij wat er voor u mogelijk is.

  Overheid

  De overheid stelt geld ter beschikking aan gemeenten om armoede in ons land te bestrijden. Een deel van dit geld wordt gebruikt om kinderen mee te laten doen en muziek- of danslessen te laten volgen. En wij van Gitaarles Nesselande ondersteunen dat natuurlijk graag!

  Gelijke Kansen

  Dat is namelijk wat wij belangrijk vinden bij Gitaarles Rotterdam Nesselande, dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen te doen wat hij of zij leuk vindt! Wij zien u dan ook graag komen bij Gitaarles Rotterdam Nesselande om bij ons te leren gitaarspelen. Tot snel!