Telefoonnummer 06 2761 4766 / 06 2461 4567

Uw kind wil graag op gitaarles, maar is voor u momenteel te duur?

Gitaarles Nesselande is van mening dat elk kind de kans zou moeten hebben om een instrument te leren bespelen. Helaas blijkt dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Zeker in deze tijden van financiële onzekerheid is het voor veel ouders niet meer op te brengen om hun kind lid te laten zijn van een club of vereniging. Dat is natuurlijk niet alleen treurig, maar ook zeker niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van een kind.

Speciaal voor deze groep mensen die het financieel toch al moeilijk kunnen bolwerken is het Jeugdfonds Sport & Cultuur in het leven geroepen. Dit fonds heeft als doelstelling om kinderen die in zo'n achterstandspositie verkeren een kans te bieden om toch te kunnen deelnemen aan een club of verenigingsleven. Dit wordt bewerkstelligd door de financiële drempel weg te nemen.

De overheid stelt geld ter beschikking aan gemeenten om armoede in ons land te bestrijden. Een deel van dit geld wordt gebruikt om kinderen mee te laten doen en muziek- of danslessen te laten volgen.

Als u momenteel in een soortgelijke positie verkeerd, en uw kind toch graag gitaarlessen zou volgen, kunnen wij misschien wel voor u bemiddelen. Vult u even het formulier "Stel uw vraag" hier aan de rechterzijde in en dan kijken wij wat er voor u mogelijk is.

Dat is namelijk wat wij belangrijk vinden bij Gitaarles Nesselande, dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen te doen wat hij of zij leuk vindt!

Wij zien u dan ook graag komen om bij ons te leren gitaarspelen.

VoorWie | Tarieven | Kalender | Leraar | Basiscursus | Cultuurfonds

Volg Ons