Informatie

Inhoud Basiscursus

Het is wel zo fijn als je al een beetje weet wat je bij Gitaarles Nesselande uit Rotterdam zou kunnen verwachten.

Natuurlijk leer je veel meer dan hieronder beschreven staat, en natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan te geven wat je zou willen leren. Het gitaarspelen zelf staat natuurlijk centraal in al onze lessen, maar je leert bijvoorbeeld ook hoe een gitaar in elkaar zit, hoe je een gitaar kunt stemmen en hoe je zelf de snaren vervangt. Ook wordt er gewerkt aan je houding en je leert tablatuur lezen en gebruiken.

Gratis Proefles?

  Wat Leer Je?

  – Hoe zit een gitaar in elkaar
  – De namen van de snaren
  – Zelf je gitaar stemmen
  – Zelf de snaren vervangen
  – Een juiste houding aannemen
  – Posities van je vingers etc.

  Oefenstof

  Wij werken met het door ons zelf samengestelde lesmateriaal. Dit bestaat o.a. door oefeningen met tabs en tabs van bijvoorbeeld bekende bands. In principe heb je dus niets anders nodig want je krijgt bij ons alle oefenstof op papier. Maar wil je toch een stapje verder dan kan je natuurlijk ook diverse lesboeken bij ons aanschaffen.

  Tempo

  We proberen de lessen te geven in het eigen tempo van de leerling. In de praktijk zal dit natuurlijk voor de ene leerling sneller gaan dan voor de andere leerling, maar we doen dit altijd op een ontspannen manier. Het wordt natuurlijk pas echt leuk als je het geleerde ook direct in de praktijk kunt gaan brengen.

  Lijkt het je wat?

  Wacht dan niet langer en schrijf je in voor één van onze Startpakketten, of vul het hier bovenstaande formulier in voor een gratis proefles. De proefles duurt een half uur en dat is inclusief gebruik van gitaar en apparatuur. Lees ook wat meer informatie over Onze Leraar of bekijk de Tarieven.

  Start Je Gitaarles Vandaag!

  Laat ons weten wanneer wij uw eerste les kunnen inplannen?

  • 06-24614567