Informatie

Gitaarles in Rotterdam

De gitaarlessen bij Gitaarles Rotterdam Nesselande zijn eigenlijk bedoeld voor iedereen. Wij geven les aan zowel jongeren als aan ouderen.

Dit kan eigenlijk al vanaf een jaartje of 7, een leeftijd waarop een kind, zij het spelenderwijs, nog een hoop kan leren. Maar ook geven wij bijvoorbeeld les aan 65-plussers die na hun pensionering nog iets nieuws willen leren.

Gratis Proefles?

  Wat Kan Ik Leren?

  Blues, pop, rock, jazz, klassiek, samenspelen en improviseren. Maar ook noten -en tablatuur lezen, plectrum -en vinger-aanslag technieken, en bijvoorbeeld liedjes naspelen op het gehoor en eigen composities maken. Kortom, voor ieder wat wils want iedereen is verschillend. We gebruiken dus niet hetzelfde boekje of methode voor iedereen; iedereen is op zijn eigen niveau met zijn eigen muzikale ontwikkeling bezig en daar zijn de lessen op afgestemd. Via overleg, eigen inbreng en door samen te spelen zoeken we oefenmateriaal dat bij jou past zodat je verder kunt komen op de gitaar.

  Wat Heb Ik Nodig?

  In de eerste plaats een goed bespeelbare gitaar! Heb je die nog niet? Ook dat is natuurlijk geen probleem bij Gitaarles Nesselande. De eerste keren kan je van ons wel een gitaar lenen. Daarnaast kan in overleg met je gitaarleraar besloten worden een bepaald lesboek of lesmethode aan te schaffen. En tenslotte heb je natuurlijk een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen nodig. Op de gitaarlessen kan je alles op een juiste wijze aanleren, maar daarna begint het eigenlijk pas; thuis oefenen, oefenen, oefenen om alles in de vingers te krijgen! Bekijk onze tarieven HIER

  Start Je Gitaarles Vandaag!

  Laat ons weten wanneer wij uw eerste les kunnen inplannen?

  • 06-24614567