lo

 Telefoonnummer 06 27614766 | 06 24614567    

BasisCursus GitaarlesInRotterdam

Het is wel zo fijn dat je al een beetje weet wat je bij ons kan verwachten. Natuurlijk leer je veel meer dan hieronder beschreven staat, en natuurlijk is het ook mogelijk om zelf aan te geven wat je zou willen leren. Het gitaarspelen zelf staat natuurlijk centraal in al onze lessen, maar je leert bijvoorbeeld ook hoe een gitaar in elkaar zit, hoe je een gitaar kunt stemmen en hoe je zelf de snaren vervangt. Ook wordt er gewerkt aan je houding en je leert tablatuur lezen en gebruiken.

Wat kun je allemaal verwachten op de Gitaarlessen?

- Hoe zit een gitaar in elkaar
- De namen van de snaren
- Zelf je gitaar stemmen
- Zelf de snaren vervangen
- Een juiste houding aannemen
- Gebruik van je handen
- Posities van je vingers
- Basis notenschrift
- Verschillende notenschema's
- Toonladders
- Improviseren en jammen
- Accoorden en melodie tegelijk spelen
- Bekende nummers spelen
- Tips& Tricks

We proberen de lessen te geven in het eigen tempo van de leerling. In de praktijk zal dit natuurlijk voor de ene leerling sneller gaan dan voor de andere leerling, maar we doen dit altijd op een ontspannen manier. Het wordt natuurlijk pas echt leuk als je het geleerde ook direct in de praktijk kunt gaan brengen. Met je pas geleerde akkoorden kun je al vrij snel met bijvoorbeeld cd’s of je leraar gaan meespelen.

Wij werken met het door ons zelf samengestelde lesmateriaal. Dit bestaat o.a. door oefeningen met tabs en tabs van bijvoorbeeld bekende bands. In principe heb je dus niets anders nodig want je krijgt bij ons alle oefenstof op papier. Maar wil je toch een stapje verder dan kan je natuurlijk ook diverse lesboeken bij ons aanschaffen.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier, voor een gratis proefles. De proefles duurt een half uur en dat is inclusief gebruik van gitaar en apparatuur.

Beslis je na deze proefles dat je ook daadwerkelijk wilt leren gitaarspelen, dan hebben we nu een aanbieding voor je. Een compleet beginnerspakket. Dit pakket bestaat uit 10 lessen van een half uur inclusief een gitaar. Dit al vanaf € 209,- voor leerlingen jonger dan 21 jaar.

Dus waarom nog wachten? U ziet het al: we zien u graag komen bij Gitaarles in Rotterdam. Schrijf je nu hier in.


 Tarieven | Kalender | Leraar | Cultuurfonds | Informatie

Volg Ons