lo

 Telefoonnummer 06 27614766 | 06 24614567    

Beste gitaarles in Rotterdam

De gitaarlessen bij Gitaarles Rotterdam Nesselande zijn eigenlijk bedoeld voor iedereen. Wij geven les aan zowel jongeren als aan ouderen. Dit kan eigenlijk al vanaf een jaartje of 7, een leeftijd waarop een kind, zij het spelenderwijs, nog een hoop kan leren. Maar ook geven wij bijvoorbeeld les aan 65-plussers die na hun pensionering nog iets nieuws willen leren.

Wat kan ik leren bij Gitaarles in Rotterdam?

Blues, pop, rock, jazz, klassiek, samenspelen en improviseren. Maar ook noten -en tablatuur lezen, plectrum -en vinger-aanslag technieken, en bijvoorbeeld liedjes naspelen op het gehoor en eigen composities maken. Kortom, de wereld van de gitaar in de muziek is groot en hoe je met muziek bezig wilt zijn is voor iedereen verschillend. We gebruiken dus niet hetzelfde boekje of methode voor iedereen; iedereen is op zijn eigen niveau met zijn eigen muzikale ontwikkeling bezig en daar zijn de lessen op afgestemd. Via overleg, eigen inbreng en door samen te spelen zoeken we oefenmateriaal dat bij jou past en voor jou geschikt is om verder te komen op de gitaar.

Wat heb ik nodig voor een gitaarles?

In de eerste plaats een goed bespeelbare gitaar! Heb je die nog niet? Ook dat is natuurlijk geen probleem bij Gitaarles Nesselande. De eerste keren kan je van ons wel een gitaar lenen. En besluit je nadien verder te gaan, kan je altijd nog een leuke en goedgeprijsde gitaar in onze webshop kopen.

Daarnaast kan in overleg met je gitaarleraar besloten worden een bepaald lesboek of lesmethode aan te schaffen. Veel mensen nemen ook CD’s mee of TABS van het internet met daarop de muziek men graag wil spelen, dit kan je dan samen uitwerken in de gitaarles.

Tenslotte: last but not least…heb je enthousiasme en doorzettingsvermogen nodig. Op de gitaarlessen kan je alles op een juiste wijze aanleren, maar daarna begint het eigenlijk pas; thuis oefenen, oefenen, oefenen om alles in de vingers te krijgen!

Tarieven | Kalender | Leraar | Basiscursus | Cultuurfonds | Informatie

Volg Ons